Zie je het even allemaal niet meer zitten?

En heb je nood aan een luisterend oor? Iemand die snel naar de kern gaat?

Als mentor, begeleidt Geraldine je ook op persoonlijk vlak.

We leven in een heel snel veranderende wereld.

Misschien ben je het noorden kwijt? Weet je niet welke jouw volgende stap is?

Misschien voel je angst, onzekerheid, twijfel.

Misschien geloof je dat we als mensheid op weg zijn naar een nieuwe wereld.

Je bent hier op het juiste adres. Geraldine luistert naar jouw verhaal vanuit rust, compassie en liefde. En vanuit intuïtie en energie.

Jij mag zelf kiezen of je een telefoongesprek of videocall verkiest.

Duur van het gesprek: 75'

Thema's die aan bod mogen komen:
- Vragen rond hoogsensitiviteit
- Zelfzeker in jouw kracht staan
- Energie management, hormonen
- Twijfels rond relatie en communicatie
- Je persoonlijk ontwikkelen
- Spirituele groei
- Loslaten

PRAKTISCH:
Boek je gesprek in.
Hierna volgt een uitnodiging tot betaling.
Je ontvangt een factuur.
Je krijgt een link naar de online agenda en prikt hier jouw moment in.
Vul de vragenlijst in (over welk thema wil je praten + voorkeur telefoon/videocall).

Voor juni zijn er enkele timeslots. Gewoon boeken vooraleer je spijt hebt dat je langer dient te wachten. Volg je gevoel!

Weet dat je er niet alleen voor staat ... Much love!

Happy clients.

Deze soul mentees gingen je voor.

Recht vanuit mijn hart.

Tine Floré

Ontzettend bedankt voor deze namiddag, net wat ik nodig had!! Je bent echt een TOPmadam waar ik zoveel positieve energie van krijg. Bij jou kan ik 100% mijzelf zijn en voel ik mij waardevol. Zonder veel moeite haal jij het beste in iemand naar boven! Letterlijk help jij mij met ✶ Shine Your Soul ✶ Ik ben zo dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen!!

TOP coach!

Mai

Want jij bent echt een Top Coach. Je bent de moeite waard. Mijn ogen zijn open gegaan. *Ik heb het gevoel ik vooruit ga. Dus dat ik iets nuttig richting mijn doel had gedaan. *Ik heb geen drukkend gevoel meer langs boven en beneden mijn keel. Een vooruitgang voor mij. *Ik ga niet tekenen maar make-UP leren . Dit is iets waar ik enorm van kan genieten en het voelt niet leeg. En zoek naar iets lichamelijk om fun te doen. Zonder doel...😉

Gelijkwaardige communicatie & support

Dorke Verhagen

Geraldine is een 'sprankelende' dame :D zij heeft mij enorm geïnspireerd m.b.t. social media maar ook ter ondersteuning op breder vlak. Gelijkwaardige communicatie, openheid, veelzijdig en toegankelijk zijn o.a. de woorden die bij haar passen. Hartelijk dank voor alle kennis en tips die je met mij hebt gedeeld!

Sprankelende expert voor elke hooggevoelige ondernemer.

Isabelle Cosijns

Ik volgde bij Geraldine een Personal Branding-sessie. Haar sprankelende uitstraling en expertrol die ze uitstraalt online werden bevestigd in de 1 op 1. Ze stelt niet alleen gerichte vragen, ze denkt ook met je mee. De bedoeling van deze sessie was een rode draad vinden in het aanbod dat ik heb en hoe dit authentiek naar buiten te brengen. Ik heb alvast heel veel tips en tricks ontvangen waar ik mee aan de slag kan. Haar persoonlijke en professionele aanpak in combinatie met haar warme persoonlijkheid en enthousiasme zijn een aanrader voor elke hooggevoelige ondernemer.

Toepasbare tips, vol enthousiasme.

Bianca Van Der Linden

Samenwerken met Geraldine is fantastisch. Tijdens de sessies geeft ze jou haar volledige aandacht, inspireert ze je en krijg je onmiddellijk toepasbare tips zoals thema's voor mijn post en samenwerkingen met gelijkgestemden. Geraldine is een unieke combinatie van rust en enthousiasme en beiden stralen af op jou. Geraldine is een topdame!

Je bent geboren voor deze tijd...

Tijdens je pad heb je soms bochten, putten en kruispunten.
Verkrijg inzichten hoe je verder kan.