Zet social media op jouw manier in.

Met jouw authentieke uitstraling en heldere boodschap is dat mogelijk.

Je weet dat zichtbaar zijn een onderdeel is om nieuwe soul klanten aan te trekken. Maar wat een gedoe die social media en marketing. Je blijft ter plaatse trappelen omdat  social media meer praktische shizzle is, heel veel tijd vreet en je jouw eigen manier nog niet hebt gevonden.

En misschien spelen ook nog blokkades en oude patronen jou parten die zeggen dat je je niet hoeft te tonen en dat je niets te vertellen hebt.

Het is een dilemma. 

Enerzijds voel je dat je graag iets wil delen.

Anderzijds wil je niet verkoperig of schreeuwerig overkomen.

En voel je angst.

I know how scary this can be. 

Jezelf online authentiek tonen  is een groeiproces. 

Het goede nieuws?

Je bent niet alleen. We doen dit samen.

Durf jezelf te zijn, op jouw manier


 • Je krijgt heel wat voorbeelden, opties, tools en jij mag kiezen.
 • Jij mag exploreren en uittesten in deze veilige ruimte.
 • Dé manier om zelfvertrouwen op te bouwen en méér jezelf te zijn.
 • Je vindt jouw eigen stem om zelfzeker en authentiek jouw boodschap helder met de wereld te delen.
 • Je voelt (opnieuw) joy om online te communiceren.
 • Jij vindt jouw eigen aanpak dat bij jou past.
 • Je creëert een rode draad doorheen je online communicatie, zodat mensen begrijpen waarvoor je staat. 


Ik beloof als spaceholder dat je vrijuit mag spelen en experimenteren in een veilige omgeving.

I'll show you the way..

We do this.. together!

 We gaan samen op pad.

Als je me nog niet kent..

Ik startte mijn eigen zaak in 2015 als freelance events manager en social media coach/trainer om me nadien te specialiseren in personal branding.

Dit was ook het moment dat ik diep vanbinnen voelde dat ik me mocht tonen en mijn verhaal rond burn-out mocht delen. En ik postte, met een bang hartje...

Mijn posts werden opgepikt waardoor mijn naamsbekendheid vergrootte én ik me heel uniek onderscheidde van mijn concullega's.

Mijn zichtbaarheid is organisch gegroeid. Ik geloof niet in adverteren én wil trouwens de monopoliepositie van Facebook en consorten niet verder versterken.  

Anyway, social media heeft me wel online zichtbaar gemaakt waardoor ik nieuwe soul klanten aantrek en talrijke fans & ambassadeurs heb die gratis promotie voor me maken. Regelmatig word ik uitgenodigd voor een interview (podcasts/artikels) of als spreker.

Na al die jaren van zelf uitproberen en testen zie ik enkele pijlers die jou helpen:

1. om je authentiek en helder te onderscheiden van anderen

2. je hoeft hiervoor niet continu 'aan' te staan


Je mag helemaal jezelf zijn en zien wat er bij jou past. Vanuit ontspanning en joy gaan posten want, deze energie wordt opgepikt.


Wees helemaal jezelf en geen grijze muis.


Ik help je graag doorheen deze 9 weken Light Your Fire samen.

Want het is duidelijk dat we ook jouw innerlijk vuur helemaal gaan aanwakkeren. 🔥Hartverwarmende reacties (na 4 weken al :-) )


Ik merk dat het traject mij echt in een bepaalde 'schrijfflow' heeft gebracht en dat ik ook bij mezelf voel dat ik niet meer elke dat 'moet' posten.  Dat ik het ok vindt om het naar mijn gevoel te doen.  Heel fijn om dat te ervaren.

Wat mag je verwachten van deze Light Your Fire?

Kleinschalig. Praktisch. Uit je comfortzone. Fun. Groei.

Dit traject is anders dan anders! 

😅 Geen online traject met 200 deelnemers waar je je gemakkelijk verstopt. Maar uiteindelijk ter plaatse blijft trappelen.

😅  Geen frameworks en theorieën die je moeilijk kan implementeren nadien.

😅  Geen intensief traject dat je demotiveert. Omdat je druk voelt .


Breathe in, breathe out.

Dit traject is ànders, een verademing. 


📝- PRACTICAL STUFF

Ik reik je handvatten en allerlei mogelijkheden aan, tools en manieren om authentiek en zelfzeker je zichtbaarheid te vergroten.


🥳- PLAY

Je mag je naar hartenlust je uitleven en experimenteren in een veilige community. We got your back!

Deze kleinschalige community biedt jou de kans om te oefenen met posts, foto's en video's. Op die manier geef je jezelf toestemming en kracht om vanuit je hart te posten.


💡- CLARITY

Je krijgt sowieso helderheid over wat je kan posten en hoe. Ook de feedback van Geraldine en de community geven je een boost van inspiratie.  


👯- YOU ARE NOT ALONE

 We motiveren, stimuleren, inspireren elkaar. En geloven in de kracht om SAMEN dit pad te bewandelen. Gezien de grootte van de groep kan je je niet verstoppen en is er een fijne energie.


💓- YOU ARE UNIQUE 

Je vindt "je eigen way of",  jouw structuur en aanpak  die bij je passen in lijn met jouw missie, jouw why en wie je bent. Je wordt gezien en gehoord door Geraldine en de groep.


🌱- WAARDEN

We baseren ons steeds op authenticiteit, transparantie, ethiek, integriteit, gelijkwaardigheid, spontaniteit, vertrouwen, verbinding.

Hoe zit Light Your Fire in mekaar?

Oh, dit is een hele fijne mix!

 • Fun x Play

  Je krijgt ruimte om je uit te leven met je posts. Test uit, speel, exploreer, experimenteer in een veilige community. De sessies zijn online. Op aanvraag wordt ook live bijeenkomsten ingepland.

 • 9x Fuel Calls

  Tijdens deze Calls gaan we stapje per stapje verder. Hoe zorg je voor een rode draad? Hoe schijf je aantrekkelijke, inspirerende copy? Welke zijn jouw thema's waarover je kan posten? Waar sta je voor? Wat past er bij jou?

 • Fire Community Circle

  Online support in de Fire Community. Together we are the Guardians of the Fire. Support, play, live, ask questions... You are not alone.

 • Praktisch Werkboek

  Een werkboek met reflectie vragen, the old way voor als ‘t internet eens wegvalt :-)

Een selecte tribe soulpreneurs

Your next steps 👣

Ik kies er bewust voor om met een kleine groep soulpreneurs aan de slag te gaan om vertrouwelijkheid, persoonlijke aandacht voor ieder en groei te garanderen.

De plaatsen zijn daarom beperkt. Wacht dus niet te lang als je wil deelnemen aan deze Light Your Fire.

Deze soul klanten gingen je voor:

Lees hoe ze hun online zichtbaarheid authentiek & organisch hebben doen groeien.

Mijn ideale klanten vonden hun weg naar mijn copywritingdiensten.

Lori Theys

Als startende copywriter was het soms moeilijk om de juiste klanten te vinden: ondernemers die echt bij me pasten. Toen ik Geraldine online tegen het lijf liep, werd me al snel duidelijk hoe dat kwam. Mijn sociale media stonden nog niet op punt en mijn netwerk was nog te beperkt. Tijd voor verandering dus. En Geraldine hielp me daarbij. Tijdens onze online sessies brainstormden we over mezelf, mijn onderneming en de toekomst. Geraldine leerde me ook de kneepjes van online netwerken. Tips & tricks die goed van pas komen om oprecht te connecteren met andere ondernemers en met potentiële klanten. En ook mijn personal branding en sociale media namen we onder handen. Het resultaat was verbluffend. Ik leerde mezelf beter kennen, wist waar ik naartoe wilde en hoe ik dat kon uitstralen, zowel online als face to face. And that’s when the magic happens. Mijn ideale klanten vonden hun weg naar mijn copywritingdiensten. Zowel via sociale media als via mond-tot-mondreclame. En ook in dat laatste speelde Geraldine een belangrijke rol. Nog steeds, trouwens. Is iemand in haar netwerk op zoek naar een tekstschrijver? Dan laat ze mijn naam even vallen. Haar waardevolle aanbevelingen hebben al tot veel mooie samenwerkingen geleid. Een luisterend oor en een bron van goede ideeën. Maar ook een LinkedIn- en personalbrandingqueen. Authentiek en sprankelend. Dat is Geraldine in een notendop. Ik beveel haar dan ook van harte aan.

Geraldine wist de kern te raken en naar boven te halen.

Liane Jorissen

Enige tijd geleden had ik met Geraldine een advies sessie rond online zichtbaarheid, juiste bewoordingen en hoe ik nu verder zou kunnen met m’n bedrijf. Nadat ik een lange vragenlijst had ingevuld gingen we van start. Het was een zéér inspirerend gesprek met vele invalshoeken, duidelijke focuspunten en een stevige samenvatting. Na een jaar brainstormen met enkel mezelf was dit de perfecte opkikker. Alle tips zet ik nu op eigen tempo en met hart en ziel in. En die kern wist Geraldine te raken en naar boven te halen. Shine your Soul. Woord voor woord. Dankjewel! Gr, Liane

Dichter bij je kern als ondernemer.

Tinne De Bie

Bezielde personal branding, het is Geraldine op het lijf geschreven. Ik heb haar leren kennen als een pure vrouw, onderneemster, coach die werkelijk belichaamt waarvoor ze staat. Met haar oprechte, bezielde aanpak brengt ze je moeiteloos opnieuw dichter bij je kern en waarvoor je als ondernemer wil staan. Dit zorgt in combinatie met concrete, praktische tips en know-how voor helderheid, inzicht en geïnspireerde actie. Dankjewel Geraldine voor wat jij in de wereld zet.

Jouw Light Your Fire investering

Light Your Fire is een online traject van 9 weken.

We starten begin december tot begin maart 2022.

Dit traject heeft als doel om jouw online zichtbaarheid te vergroten dankzij jouw originele, authentieke stem.

Je krijgt guidance van Geraldine, alsook concrete, praktische handvatten om aan de slag te gaan.

En in de fijne, kleine groep wordt je mede ondersteund door gelijkgestemden.

Fun en joy. 

Ik garandeer je lifechanging resultaat! 

Jouw investering bedraagt 347 eur x 2 maand (excl btw). Een eerste voorschot wordt onmiddellijk aangerekend.

Light Your Fire wordt kleinschalig georganiseerd, om een persoonlijke aanpak te garanderen. (+/- 8 deelnemers).


UPDATE:

Vanaf begin februari 2022 wordt een 2e groeitraject opgestart wegens de vraag naar deze formule van kleinschaligheid, verbinding en sterke groei op korte termijn. 

Het early bird tarief is 900€ (te betalen in 2 termijn van 450€). Zet je alvast op de wachtlijst om als eerste op de hoogte te blijven.

Deze tijd vraagt pure authenticiteit 💫

En dit is hoe jij het verschil kan maken

Jij, bezielde ondernemer

Hoogsensitief

Bewust

Creatief

Coach, therapeut, solo-ondernemer

.. 


De tijd is rijp dat je jezelf toont.

Wie je bent.
Op de manier hoe jij dit wil.


Je hoeft niet te schreeuwen of continu te verkopen.
Je kan en mag een rustpunt betekenen in het online gebeuren.
Je mag inspireren met jouw verhalen en zo harten raken. 

Connectie. Menselijkheid.

Dat is waar mensen op zoek naar zijn.

En jij mag nu uit de donkerte komen.

Met jouw gave voor de wereld.


Let's light together your fire.
Zacht. Krachtig. Fun. Uit je comfort zone. Met groei. Dit wordt een heerlijke reis samen.

Ik kijk er al naar uit! 

💖Veelgestelde vragen

 • Wanneer gaat Light Your Fire van start?

  We starten dinsdag 7 december 2021. De tweede groep start begin februari 2022 (eens de groep voltallig is, max 8 deelnemers).

 • Is al het materiaal meteen beschikbaar?

  Elke week komt er nieuw materiaal vrij, en dit gedurende 9 weken. We doen dit stap per stap op het ritme van de groep. Zonder te gaan forceren. Er is tijd nodig en voorzien voor integratie om helemaal in jouw eigen kracht te staan.

 • Ik heb er momenteel geen budget voor.

  Deze Light Your Fire wordt aangeboden aan een uitzonderlijk tarief en het is niet zeker of deze nog wordt georganiseerd. Geraldine volgt haar intuïtie. Dit traject wordt aangeboden, niet om de meeste omzet of meeste deelnemers te realiseren, wél om in kleine groep reuzegrote stappen vooruit te zetten. Je kan je immers niet verstoppen :-) De investering is laag ten opzichte van andere trajecten in de markt waar je geen persoonlijke aandacht krijgt. Dus, dit traject wil je gewoon niet missen.

 • Welke support krijg ik?

  Er is zowel de guidance en mentoring van Geraldine alsook feedback en ondersteuning van de andere gelijkgestemde soulpreneurs. We creëren een hele nauwe, fijne band. En daarnaast zijn er 9 Calls om even in te checken bij jou of nieuwe opdrachten te delen. Naast de community waar je dagdagelijks je vragen en ontwerp-posts mag delen.

 • Voor wie is deze Light Your Fire bedoeld?

  Als je voelt dat je je online véél meer helder kan onderscheiden. Als je voelt dat je jouw boodschap met de wereld wil delen, maar niet goed weet hoe. Als je als hoogsensitieve voelt dat je snel wordt meegezogen met de ruis en de massa. Als je voelt dat je hier op de wereld iets te betekenen hebt. Als je niet goed weet hoe je een rode draad creëert doorheen je online communicatieplan. Gaande van solo-ondernemers tot coaches, therapeuten, ... Bewust en bezield.

 • Wat zijn de betaalmogelijkheden?

  Er worden 2 betalingstermijnen voorzien (zonder extra) zodat je ademruimte hebt.

 • Wat als ik eens een Fuel Call mis?

  De Fuel Call is onze online call. Ik check even bij jou in, we bespreken de volgende stap en ik geef een nieuwe opdracht. Deze wordt steeds opgenomen en vind je nadien terug hier in je online platform. Dus, je mist niets. Daarnaast is er ook de community waar je 24u/24u ook terecht kan. You are never alone.

Watch Intro Video

The time is now.

Light Your Fire.