Wil je graag weten waar jouw verbeterpunten liggen op vlak van sociale media?

Met een Social Media Screening worden je praktische aanbevelingen gegeven.

Zo kan je jouw sociale media kanalen optimaliseren en verfijnen.

Want je wil dat de eerste druk van je social media kanalen klopt.

Dat je online visitekaartje jouw ideale klant aantrekt en helder uitstraalt wie je bent en waarvoor je staat.

En soms zijn er nog enkele details die het verschil maken om je online zichtbaarheid te vergroten, om gemakkelijker gezien en gevonden te worden.

Deze Social Media Screening geeft je uitgebreide, oprechte feedback.
- Hoe je meer helderheid kan brengen in je profiel
- Wat je precies nog kan verbeteren
- De elementen die ontbreken
- Aantrekkelijke posts schrijven
- Tips & tricks


Met als doel:

- Hoger geraken in de zoekresultaten
- Meer engagement genereren op je posts
- Professionele uitstraling van je social media kanalen
- Diepgaande inzicht waarom bepaalde posts het niet goed doen
- Praktische tips die onmiddellijk geïmplementeerd worden
- Meer verkoop / klanten / omzet genereren

Social Media kanalen die gescreend worden:
- LinkedIn
- Instagram
- Facebook
- Clubhouse

In deze Social Media Screening mag je maximum 2 social media kanalen aangeven.

Het is super gemakkelijk: je meldt je aan en de volgende stappen ontvang je in een mailtje.


Heb je nadien nog nood aan een persoonlijk adviesgesprek of mini-training, dan kan je deze inplannen.

Voel je je klaar om je sociale media naar een volgend niveau te tillen?


Happy clients.

Deze stralende soulmateklanten gingen je voor.

Recht vanuit mijn hart.

Tine Floré

Ontzettend bedankt voor deze namiddag, net wat ik nodig had!! Je bent echt een TOPmadam waar ik zoveel positieve energie van krijg. Bij jou kan ik 100% mijzelf zijn en voel ik mij waardevol. Zonder veel moeite haal jij het beste in iemand naar boven! Letterlijk help jij mij met ✶ Shine Your Soul ✶ Ik ben zo dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen!!

Begeesterend & praktisch

Sara Vermoere

Geraldine spreek begeesterend, duidelijk, praktisch en met passie! Je hebt na haar toelichting goesting om er met kennis van zaken in te vliegen!

Authentiek, oprechte betrokkenheid & groei

Liesbeth Vander Elst

Geraldine en ik hebben elkaar leren kennen via LinkedIn (uiteraard ;)). Door onze gemeenschappelijke interesse in branding, zelfontwikkeling, leren, ... klikte het al meteen online en dit zette zich door bij onze eerste offline ontmoeting een tijd geleden. Geraldine is een grote bron van inspiratie voor mij. Haar expertise is personal branding en authenticiteit, en dit straalt ze ook helemaal uit. Wat ik in het bijzonder apprecieer aan Geraldine is haar authenticiteit, haar oprechte interesse in mensen, haar drive om kennis te delen en anderen te helpen, haar gave om het beste in anderen naar boven te halen en anderen te doen groeien (empowerment), ... Zelf is ze hier ook het beste voorbeeld van: elke dag werkt ze aan zelfontwikkeling en dat is bijzonder inspirerend voor anderen. Bedankt Geraldine, voor alles wat jij voor mij en anderen betekent!

Ik mis jouw coachings waar ik zoveel energie van kreeg!

Mieke Meynen

Ik ben zeer tevreden van de samenwerking met Geraldine. Ik zoek niet graag zelf zaken uit op social media en ik hou van een efficiënte aanpak en die vond ik helemaal bij haar. Mijn profielen op social media zien er professioneler uit. Ik leerde klantgerichter denken en schrijven. En ze leerde me in posts denken, waardoor ik nu een overvloed aan inspiratie heb. Geraldine is een krak in haar vak die je de tips en tricks leert. Mijn volgers op Linkedin zijn verdubbeld. De investering die ik maakte haalde ik er minstens drievoudig uit. Bovendien heb ik er een bijzonder contact aan overgehouden. Ik beveel haar dan ook warm aan.

Wauw! Overtrof mijn verwachtingen!

Jessica Chiche

We werkten samen binnen een virtuele brainstorming sessie rond sociale media strategy, digital marketing en personal branding. Deze sessie overtrof al mijn verwachtingen, met een gedetailleerde voorbereiding, als kritisch klankbord en bordevol tips&tricks toegepast op mijn business. Ik beveel Geraldine zeker aan.

Gelijkwaardige communicatie & support

Dorke Verhagen

Geraldine is een 'sprankelende' dame :D zij heeft mij enorm geïnspireerd m.b.t. social media maar ook ter ondersteuning op breder vlak. Gelijkwaardige communicatie, openheid, veelzijdig en toegankelijk zijn o.a. de woorden die bij haar passen. Hartelijk dank voor alle kennis en tips die je met mij hebt gedeeld!

Sprankelende expert voor elke hooggevoelige ondernemer.

Isabelle Cosijns

Ik volgde bij Geraldine een Personal Branding-sessie. Haar sprankelende uitstraling en expertrol die ze uitstraalt online werden bevestigd in de 1 op 1. Ze stelt niet alleen gerichte vragen, ze denkt ook met je mee. De bedoeling van deze sessie was een rode draad vinden in het aanbod dat ik heb en hoe dit authentiek naar buiten te brengen. Ik heb alvast heel veel tips en tricks ontvangen waar ik mee aan de slag kan. Haar persoonlijke en professionele aanpak in combinatie met haar warme persoonlijkheid en enthousiasme zijn een aanrader voor elke hooggevoelige ondernemer.

Toepasbare tips, vol enthousiasme.

Bianca Van Der Linden

Samenwerken met Geraldine is fantastisch. Tijdens de sessies geeft ze jou haar volledige aandacht, inspireert ze je en krijg je onmiddellijk toepasbare tips zoals thema's voor mijn post en samenwerkingen met gelijkgestemden. Geraldine is een unieke combinatie van rust en enthousiasme en beiden stralen af op jou. Geraldine is een topdame!

Inzicht in mijn personal brand.

Katrien Darras

Ik had een virtuele personal brandingsessie met Geraldine. Ondanks het feit dat de meeting niet live was, waren Geraldines enthousiasme en inspirerende vibes voelbaar. Geraldine kreeg snel inzicht in mijn situatie en gaf me heel bruikbaar advies. Haar kennis van LinkedIn is bovendien zeer breed. Geraldine was voor mij een prachtig klankbord en ik beveel haar personal branding skills zeker aan.

Haal het maximum uit LinkedIn, wauw, powerful tips!

Elke Van den Eynde

Ik heb bij Geraldine een one-to-one coaching gevolgd in combinatie met haar online training "Online Netwerken. De Essentials." van de Shine Your Soul Academy. Haar tips zijn goud waard! Ik wist al wel "iets" van LinkedIn maar mijn ogen zijn nu helemaal open gegaan na alle concrete & praktische tips die ze mij gegeven hebt. En dit op maat van mij en mijn business. Ik zie ook dat het werkt en impact heeft! Online netwerken is zo powerful en dat wordt nog gemakkelijker als je weet hoe je het maximum kan halen uit LinkedIn. Dankje, Geraldine!

Getuigenis van Mieke Meynen.

De kracht van online netwerken en LinkedIn.

Je kent me misschien van...