Na enkele windstilte op social media, deelde ik deze post op Instagram

I'M BACK 😍 met 7 IN-ZICHTEN💥

1️⃣ Ont-wikkelen is een continu proces van uitzuivering van laagjes en vraagt een nieuwe balans of RECALIBRATIE.
Deze beweging nodigt je uit tot introspectie. Zoals bv wat je doet, of dit kloppend is.

Dit vraagt:

2️⃣ UITLIJNING. Vind ik zelf 'n moeilijke.
Ik begeleid graag ondernemers in hun social media, personal branding, authentieke (online) visibiliteit & communicatie. Dit gaat vanzelf, het stroomt. Maar is dit mijn ware missie? Of, zit er meer potentialiteit verborgen dat ik zelf nog niet zie en/of durf te tonen?

Misschien houd ik het verstopt...👇

3️⃣ Mijn eigen pad rond BEWUST-ZIJN en het doorleven van een ‘awakening’ proces. Ik ben als het ware meerdere keren wedergeboren 😅
en doorzie het leven als wakker, bewust mens. En toch blijft the Flame of Light zich verder ontvouwen naar een andere dimensie.
Op dit vlak wil ik meer delen, maar is er interesse? Ik houd me soms in. En in plaats van hierover te denken, ga ik voelen👇

4️⃣ De beweging naar BINNEN 🌀, want de nieuwe versie van jezelf wordt geboren from inside out. En hiervoor scherm ik me af van alle ruis zoals social media..

5️⃣ Ook omdat ik het (online) gebeuren ervaar als 'niet meer van deze tijd'.. Ik wil me niet verder frustreren aan de BS marketing en het gebrek aan ethiek & integriteit. Dus.. I let it be. Vooraleer ik me verder

6️⃣ OPBRAND. Want stress, druk leggen op jezelf en jezelf pushen om toch zichtbaar te blijven zijn niet creatief vriendelijk. Ik ben tot het besef gekomen dat ik al jaren in een soort van 'overlevings-modus' sta, zoals zovelen onder ons. Terwijl een eigen zaak ook je zelfexpressie, joy, creativiteit mag weerspiegelen.
Maar dit vraagt STILTE en tijd & ruimte om niets te doen.

7️⃣ Daarom maakte ik een beslissing (binnenkort meer hierover). Om mezelf verder uit te lijnen, de rust te geven om tot bij mezelf te komen zodat ik land in mijn lijf. En van hieruit, vanuit de bron, zet ik iets nieuws neer in de wereld.

Ik STOP dus voor een deel met een aantal zaken (bv niet meedoen met de massa / laatste trends) en ik deel énkel wanneer ik het diep voel.

Daarnaast inspireer ik je graag verder, via andere manieren 😍

Véél liefs 💓
Geraldine