Nood aan een klankbord? Een activator die je zacht een spiegel voorhoudt en je tot beweging brengt?

Houd je van een volledige persoonlijke aanpak waarbij je 100% aandacht en energie van Geraldine ontvangt?

Dat kan!Geraldine begeleidt je ook als mentor/coach via 1:1 sessies.


Al jouw vragen, noden, twijfels rond je eigen zaak opstarten, je (online) zichtbaarheid en uitstraling, sociale media, personal branding, communicatie, persoonlijke/spirituele groei, intuïtief ondernemen, nieuwetijd onderwerpen en niet te vergeten weerstand en mindset, .. komen aan bod.


De aanpak is 'holistisch', hands-on, praktisch en energetisch.


Een greep van veel voorkomende vragen tijdens mentoring sessies: - Ik heb geen inspiratie om te posten.
- Ik weet niet hoe ik me helder kan profileren.
- Hoe kan ik efficiënt social media inzetten?
- Ik zit veel in mijn hoofd, al de gedachten worden me soms te veel.
- Ik wil niet commercieel overkomen en pusherig verkopen.
- Ben ik wel interessant genoeg om iets te posten?
- Hoe kom ik authentiek over?
- Ik ben op verschillende social media kanalen actief maar heb geen strategie.
- Ik wil meer zingeving in mijn leven.
- Ik wil tips rond herstel van burn-out.
- Ik wil de fundamenten van mijn zaak opzetten.
- Mijn 'why' is niet duidelijk.
Bij al deze vragen begeleidt Geraldine je.
Let wel, Geraldine werkt exclusief samen met bewuste ondernemers die écht willen investeren in zichzelf en in hun bedrijf.

Happy clients.

Deze stralende soulmateklanten gingen je voor.

Recht vanuit mijn hart.

Tine Floré

Ontzettend bedankt voor deze namiddag, net wat ik nodig had!! Je bent echt een TOPmadam waar ik zoveel positieve energie van krijg. Bij jou kan ik 100% mijzelf zijn en voel ik mij waardevol. Zonder veel moeite haal jij het beste in iemand naar boven! Letterlijk help jij mij met ✶ Shine Your Soul ✶ Ik ben zo dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen!!

Begeesterend & praktisch

Liane Jorissen

Enige tijd geleden had ik met Geraldine een advies sessie rond online zichtbaarheid, juiste bewoordingen en hoe ik nu verder zou kunnen met m’n bedrijf. Nadat ik een lange vragenlijst had ingevuld gingen we van start. Het was een zéér inspirerend gesprek met vele invalshoeken, duidelijke focuspunten en een stevige samenvatting. Na een jaar brainstormen met enkel mezelf was dit de perfecte opkikker. Alle tips zet ik nu op eigen tempo en met hart en ziel in. En die kern wist Geraldine te raken en naar boven te halen. Shine your Soul. Woord voor woord. Dankjewel! Gr, Liane

Authentiek, oprechte betrokkenheid & groei

Joram Van Doorn

Ik ontmoette Geraldine in september 2020 voor het eerst. Haar openheid en gestructureerde manier van werken spraken mij gelijk aan. Geraldine heeft werkelijk een schat aan kennis en ervaring op gebied van online branding. Dit weet ze op een begrijpelijke en zeer prettige manier over te brengen. Hierin staan jouw wensen centraal en middels de juiste vraagstelling ontvouwd zich een mooi creatief proces. Een proces waarin je samen verder groeit met oog voor detail, verbinding en efficiency. Bedankt Geraldine voor de fijne verbinding en het delen van je expertise 🙏

Ik mis jouw coachings waar ik zoveel energie van kreeg!

Mieke Meynen

Ik ben zeer tevreden van de samenwerking met Geraldine. Ik zoek niet graag zelf zaken uit op social media en ik hou van een efficiënte aanpak en die vond ik helemaal bij haar. Mijn profielen op social media zien er professioneler uit. Ik leerde klantgerichter denken en schrijven. En ze leerde me in posts denken, waardoor ik nu een overvloed aan inspiratie heb. Geraldine is een krak in haar vak die je de tips en tricks leert. Mijn volgers op Linkedin zijn verdubbeld. De investering die ik maakte haalde ik er minstens drievoudig uit. Bovendien heb ik er een bijzonder contact aan overgehouden. Ik beveel haar dan ook warm aan.

Wauw! Overtrof mijn verwachtingen!

Jessica Chiche

We werkten samen binnen een virtuele brainstorming sessie rond sociale media strategy, digital marketing en personal branding. Deze sessie overtrof al mijn verwachtingen, met een gedetailleerde voorbereiding, als kritisch klankbord en bordevol tips&tricks toegepast op mijn business. Ik beveel Geraldine zeker aan.

Gelijkwaardige communicatie & support

Dorke Verhagen

Geraldine is een 'sprankelende' dame :D zij heeft mij enorm geïnspireerd m.b.t. social media maar ook ter ondersteuning op breder vlak. Gelijkwaardige communicatie, openheid, veelzijdig en toegankelijk zijn o.a. de woorden die bij haar passen. Hartelijk dank voor alle kennis en tips die je met mij hebt gedeeld!

Sprankelende expert voor elke hooggevoelige ondernemer.

Isabelle Cosijns

Ik volgde bij Geraldine een Personal Branding-sessie. Haar sprankelende uitstraling en expertrol die ze uitstraalt online werden bevestigd in de 1 op 1. Ze stelt niet alleen gerichte vragen, ze denkt ook met je mee. De bedoeling van deze sessie was een rode draad vinden in het aanbod dat ik heb en hoe dit authentiek naar buiten te brengen. Ik heb alvast heel veel tips en tricks ontvangen waar ik mee aan de slag kan. Haar persoonlijke en professionele aanpak in combinatie met haar warme persoonlijkheid en enthousiasme zijn een aanrader voor elke hooggevoelige ondernemer.

Toepasbare tips, vol enthousiasme.

Bianca Van Der Linden

Samenwerken met Geraldine is fantastisch. Tijdens de sessies geeft ze jou haar volledige aandacht, inspireert ze je en krijg je onmiddellijk toepasbare tips zoals thema's voor mijn post en samenwerkingen met gelijkgestemden. Geraldine is een unieke combinatie van rust en enthousiasme en beiden stralen af op jou. Geraldine is een topdame!

Inzicht in mijn personal brand.

Katrien Darras

Ik had een virtuele personal brandingsessie met Geraldine. Ondanks het feit dat de meeting niet live was, waren Geraldines enthousiasme en inspirerende vibes voelbaar. Geraldine kreeg snel inzicht in mijn situatie en gaf me heel bruikbaar advies. Haar kennis van LinkedIn is bovendien zeer breed. Geraldine was voor mij een prachtig klankbord en ik beveel haar personal branding skills zeker aan.

Haal het maximum uit LinkedIn, wauw, powerful tips!

Elke Van den Eynde

Ik heb bij Geraldine een one-to-one coaching gevolgd in combinatie met haar online training "Online Netwerken. De Essentials." van de Shine Your Soul Academy. Haar tips zijn goud waard! Ik wist al wel "iets" van LinkedIn maar mijn ogen zijn nu helemaal open gegaan na alle concrete & praktische tips die ze mij gegeven hebt. En dit op maat van mij en mijn business. Ik zie ook dat het werkt en impact heeft! Online netwerken is zo powerful en dat wordt nog gemakkelijker als je weet hoe je het maximum kan halen uit LinkedIn. Dankje, Geraldine!
Watch Intro Video

De hartverwarmende woorden van Isabelle Cosijns.

Over de kracht van inzicht in je aanbod.

Je kent me misschien van...