Nood aan een klankbord? Een onafhankelijke mentor die je inzichten en tools aanreikt?

Geraldine begeleidt je ook als mentor/coach via 1:1 sessies.

Vragen, noden, twijfels over je eigen zaak opstarten, de fundamenten om je zaak op de rails te krijgen, brainstorming rond jouw aanbod, je helder profileren en positioneren, jouw droomklanten aantrekken, inspiratie over wat je allemaal kan posten, jouw beperkende overtuigingen uitschakelen... Het komt allemaal aan bod.

De aanpak is 'holistisch', hands-on, praktisch. Mogelijks krijg je tussentijdse opdrachten zodat je stappen maakt met resultaat.

Concreet, thema's die aan bod komen:

- Personal branding
- (Online) zichtbaarheid
- Social media vragen
- Een veerkrachtige mindset
- In jouw kracht staan
- Bezield leiderschap
- Je persoonlijk ontwikkelen
- Time management
- Energy management
- Spirituele groei
- Van je hoofd naar je hart

Een greep van veel voorkomende vragen tijdens mentoring sessies: - Ik heb geen inspiratie om te posten.
- Ik weet niet hoe ik me helder kan profileren.
- Hoe kan ik efficiënt social media inzetten?
- Ik zit veel in mijn hoofd, al de gedachten worden me soms te veel.
- Ik wil niet commercieel overkomen en pusherig verkopen.
- Ben ik wel interessant genoeg om iets te posten?
- Hoe kom ik authentiek over?
- Ik ben op verschillende social media kanalen actief maar heb geen strategie.
- Ik wil meer zingeving in mijn leven.
- Ik wil tips rond herstel van burn-out.
- Ik wil de fundamenten van mijn zaak opzetten.

PRAKTISCH:
We maken eerst kennis via een Discovery Call van 25'.
Welk moment past er voor je? Kijk in de online agenda en prik een timeslot.
Vul de vragenlijst in.
Noteer jouw timeslot. Op dat moment zal Geraldine jou bellen om kennis te maken.
Is er een match? Dan ontvang je een persoonlijk voorstel.

We werken op basis van een abonnementsformule (x aantal uren).

Ik werk enkel samen met bewuste ondernemers, die willen investeren in zichzelf en committed zijn om te groeien.

Ik begeleid je vanuit mijn hart, vanuit intuïtie en een toolbox vol praktische kennis, tools, expertise en een uitgebreid netwerk.
We werken op maat, op jouw ritme en wat er bij jou past.
Ik geloof in zelfsturing en motiveer je vanaf de zijlijn als een cheerleader.
Ik gun jou van harte succes!

Are you ready?

Do you feel the vibe?

Aarzel niet en prik je (vrijblijvend) gesprek nu in.

Happy clients.

Deze stralende soulmateklanten gingen je voor.

Recht vanuit mijn hart.

Tine Floré

Ontzettend bedankt voor deze namiddag, net wat ik nodig had!! Je bent echt een TOPmadam waar ik zoveel positieve energie van krijg. Bij jou kan ik 100% mijzelf zijn en voel ik mij waardevol. Zonder veel moeite haal jij het beste in iemand naar boven! Letterlijk help jij mij met ✶ Shine Your Soul ✶ Ik ben zo dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen!!

Begeesterend & praktisch

Sara Vermoere

Geraldine spreek begeesterend, duidelijk, praktisch en met passie! Je hebt na haar toelichting goesting om er met kennis van zaken in te vliegen!

Authentiek, oprechte betrokkenheid & groei

Liesbeth Vander Elst

Geraldine en ik hebben elkaar leren kennen via LinkedIn (uiteraard ;)). Door onze gemeenschappelijke interesse in branding, zelfontwikkeling, leren, ... klikte het al meteen online en dit zette zich door bij onze eerste offline ontmoeting een tijd geleden. Geraldine is een grote bron van inspiratie voor mij. Haar expertise is personal branding en authenticiteit, en dit straalt ze ook helemaal uit. Wat ik in het bijzonder apprecieer aan Geraldine is haar authenticiteit, haar oprechte interesse in mensen, haar drive om kennis te delen en anderen te helpen, haar gave om het beste in anderen naar boven te halen en anderen te doen groeien (empowerment), ... Zelf is ze hier ook het beste voorbeeld van: elke dag werkt ze aan zelfontwikkeling en dat is bijzonder inspirerend voor anderen. Bedankt Geraldine, voor alles wat jij voor mij en anderen betekent!

Ik mis jouw coachings waar ik zoveel energie van kreeg!

Mieke Meynen

Ik ben zeer tevreden van de samenwerking met Geraldine. Ik zoek niet graag zelf zaken uit op social media en ik hou van een efficiënte aanpak en die vond ik helemaal bij haar. Mijn profielen op social media zien er professioneler uit. Ik leerde klantgerichter denken en schrijven. En ze leerde me in posts denken, waardoor ik nu een overvloed aan inspiratie heb. Geraldine is een krak in haar vak die je de tips en tricks leert. Mijn volgers op Linkedin zijn verdubbeld. De investering die ik maakte haalde ik er minstens drievoudig uit. Bovendien heb ik er een bijzonder contact aan overgehouden. Ik beveel haar dan ook warm aan.

Wauw! Overtrof mijn verwachtingen!

Jessica Chiche

We werkten samen binnen een virtuele brainstorming sessie rond sociale media strategy, digital marketing en personal branding. Deze sessie overtrof al mijn verwachtingen, met een gedetailleerde voorbereiding, als kritisch klankbord en bordevol tips&tricks toegepast op mijn business. Ik beveel Geraldine zeker aan.

Gelijkwaardige communicatie & support

Dorke Verhagen

Geraldine is een 'sprankelende' dame :D zij heeft mij enorm geïnspireerd m.b.t. social media maar ook ter ondersteuning op breder vlak. Gelijkwaardige communicatie, openheid, veelzijdig en toegankelijk zijn o.a. de woorden die bij haar passen. Hartelijk dank voor alle kennis en tips die je met mij hebt gedeeld!

Sprankelende expert voor elke hooggevoelige ondernemer.

Isabelle Cosijns

Ik volgde bij Geraldine een Personal Branding-sessie. Haar sprankelende uitstraling en expertrol die ze uitstraalt online werden bevestigd in de 1 op 1. Ze stelt niet alleen gerichte vragen, ze denkt ook met je mee. De bedoeling van deze sessie was een rode draad vinden in het aanbod dat ik heb en hoe dit authentiek naar buiten te brengen. Ik heb alvast heel veel tips en tricks ontvangen waar ik mee aan de slag kan. Haar persoonlijke en professionele aanpak in combinatie met haar warme persoonlijkheid en enthousiasme zijn een aanrader voor elke hooggevoelige ondernemer.

Toepasbare tips, vol enthousiasme.

Bianca Van Der Linden

Samenwerken met Geraldine is fantastisch. Tijdens de sessies geeft ze jou haar volledige aandacht, inspireert ze je en krijg je onmiddellijk toepasbare tips zoals thema's voor mijn post en samenwerkingen met gelijkgestemden. Geraldine is een unieke combinatie van rust en enthousiasme en beiden stralen af op jou. Geraldine is een topdame!

Inzicht in mijn personal brand.

Katrien Darras

Ik had een virtuele personal brandingsessie met Geraldine. Ondanks het feit dat de meeting niet live was, waren Geraldines enthousiasme en inspirerende vibes voelbaar. Geraldine kreeg snel inzicht in mijn situatie en gaf me heel bruikbaar advies. Haar kennis van LinkedIn is bovendien zeer breed. Geraldine was voor mij een prachtig klankbord en ik beveel haar personal branding skills zeker aan.

Haal het maximum uit LinkedIn, wauw, powerful tips!

Elke Van den Eynde

Ik heb bij Geraldine een one-to-one coaching gevolgd in combinatie met haar online training "Online Netwerken. De Essentials." van de Shine Your Soul Academy. Haar tips zijn goud waard! Ik wist al wel "iets" van LinkedIn maar mijn ogen zijn nu helemaal open gegaan na alle concrete & praktische tips die ze mij gegeven hebt. En dit op maat van mij en mijn business. Ik zie ook dat het werkt en impact heeft! Online netwerken is zo powerful en dat wordt nog gemakkelijker als je weet hoe je het maximum kan halen uit LinkedIn. Dankje, Geraldine!

Getuigenis van Mieke Meynen.

De kracht van online netwerken en LinkedIn.

Watch Intro Video

De hartverwarmende woorden van Isabelle Cosijns.

Over de kracht van inzicht in je aanbod.